denedis

denedis loader
Onzichtbare Blokdeur wit zwart

DENEDIS DEUREN

Over Ons

uw binnendeuren specialist

Deuren Denedis op de Geelsebaan 43A te Retie is dé specialist voor alle afgewerkte en gelakte binnendeuren en technische deuren in regio Retie. Bij ons kan u terecht voor al uw vragen en wensen over deuren, ongeacht de kleur of stijl.

Ons groot aanbod binnendeuren is standaard volledig afgewerkt zodat u na de plaatsing van uw nieuwe deuren niets meer zelf hoeft te doen. U kan kiezen voor klassieke deuren, moderne deuren, of deuren met een op maat gemaakt design. Door een moderne productielijn en unieke technieken die worden gebruikt, kunnen wij een optimale kwaliteit garanderen aan een correcte prijs.

Naast binnendeuren kan u bij ons ook terecht voor alle onzichtbare deuren, vouw deuren, glazen deuren, schuifdeurenen metalen deuren. Onze binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen: gelakt, met folie of houtfineer. Ze zijn verkrijgbaar in alle standaardmaten of, indien u dit wenst, volledig op maat gemaakt.

Met ons eigen team van gekwalificeerde vakmensen en meer dan 15 jaar ervaring in de schrijnwerkerij, zorgen wij voor een professionele en zorgeloze plaatsing van elke deur. Bij ons kan u rekenen op 5 jaar garantie en een perfecte service na verkoop.

Bezoek zeker onze showroom voor meer informatie, inspiratie, professioneel advies en een offerte op maat. Deuren Denedis - uw specialist voor binnendeuren in de Kempen.

Bel ons voor meer info:
+32 (0) 468 168 719