denedis

denedis loader
Stalen binnendeur

DENEDIS

Stalen Binnendeuren

Stalen Deuren: Tijdloos Design en Functionaliteit

Stalen deuren hebben een blijvende indruk gemaakt op het gebied van interieur ontwerp. Een stalen deur is zowel een verdeling als een manier om een gevoel van ruimtelijkheid te creëren. Ze vinden hun plaats in diverse stijlen, van industrieel tot minimalistisch en brengen zowel nostalgie als moderniteit in uw ruimte.

Stalen Deuren Denedis

Tijdloos minimalisme

Stalen deuren zijn tegenwoordig een bekende trend, maar eigenlijk zijn ze bij voorkeur eerder tijdloos dan trendy te noemen. Stalen deuren zijn te vinden in allerlei soorten stijlen: van een industriële look tot een minimalistisch gegeven met veel glas en weinig staal. Een stalen deur staat voor nostalgie, maar tegelijk ook voor moderniteit. Een stalen deur verdeelt de ruimte én creëert tegelijk een ruimtelijk gevoel. Deze deuren zijn dus een perfect voorbeeld van een contradictio in terminis. De belangrijkste factor blijft echter: een goed ontwerp is de sleutel tot succes. Bij ons vindt u een uitgebreid gamma aan stalen deuren, zoals steeds naar uw persoonlijke smaak en wensen.

Mail ons

Moderne stalen deuren

Een must voor hedendaagse interieur concepten

Stalen deuren zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse interieur concepten. Ze vormen het bewijs dat deuren niet enkel functionele, maar ook architecturale elementen kunnen zijn. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende ontwerpen. U kan kiezen tussen enkele of dubbele deuren en of de elementen tussen de stalen frames bestaan uit panelen of glas. De stalen frames kunnen ook steeds worden aangepast aan uw voorkeur: gelakt, gegalvaniseerd, gegrond of gepoedercoat. Een combinatie van deze technieken is ook steeds mogelijk.

Vrijblijvende offerte

Stalen Deuren Denedis
Stalen Deuren Denedis

Retro stalen deuren

Retro-industriële look

Denkt u met nostalgie terug aan de tijd waarin het glas in stalen deuren werd afgewerkt met stopverf? Zoek dan niet verder, want wij bieden deuren met een retro-industriële look waar de deuren worden afgewerkt met een stopverf vervanger. U kan zelf kiezen of u dit laat doen aan een of beide zijden van de deur.

Mail ons

Diverse ontwerpen

Architecturale kunstwerken

Ontdek onze moderne stalen deuren die niet alleen functioneel zijn maar ook als architecturale kunstwerken dienen. Kies uit diverse ontwerpen, enkele of dubbeledeuren en panelen of glas tussen de stalen frames. Pas de frames aan naar uw wensen, met opties zoals lakken, galvaniseren of poedercoaten. Combineer deze technieken naar believen. Mogelijkheden zat.

Vrijblijvende offerte

Stalen Deuren Denedis
Stalen Deuren Denedis

Breng een bezoek aan onze toonzaal in Retie om ons uitgebreide assortiment stalen deuren te ontdekken. Wij staan klaar om u professioneel advies te geven en een vrijblijvende offerte op maat te bezorgen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie

Mail ons

denedis

DEUREN

Ontdek onze modellen stalen binnendeuren

stalen binnendeuren
stalen binnendeuren
stalen binnendeuren
stalen binnendeuren
stalen binnendeuren
stalen binnendeuren
stalen binnendeuren
stalen binnendeuren
stalen binnendeuren
stalen binnendeuren