denedis

denedis loader

denedis

Op zoek naar deuren in Antwerpen?

U bent op zoek naar deuren in Antwerpen. Dit is de juiste plaats. Wij bieden kwaliteits klassieke deuren, vouwdeuren, schuifdeuren, glazendeuren, design deuren, onzichtbare deuren, moderne deuren, metalen deuren, stalen deuren, brandwerende deuren en technische deuren. In onze showroom vindt u onze nieuwste modellen.

Het voordeel van Deuren Denedis Antwerpen is dat u een enorme hoeveelheid afwerkingen, modellen, kleuren, beglazing en zelfs deuren met plafondhoogte kunt combineren. De enorme variatie en opties maken ons aanbod uniek met meer dan 200 modellen.

We willen onze klanten voorzien van enkele van de hoogste kwaliteit deuren in Europa, tegen zeer goede prijzen. Wij denken dat het ontwerp en de uniekheid die u kunt bereiken, de 8 weken geduld waard zijn, aangezien u nog vele jaren naar deze deuren zult kijken.

Bestelproces

1. U kiest het model, de afwerking, de kleur en het deurbeslag. Wij geven u daarin met plezier advies
2. Wij komen langs om de deuropening(en) nauwkeurig op te meten.
3. We doen een definitief bod, inclusief de installatieprijs.
4. Na goedkeuring van de offerte, gaan de deuren in productie.
5. Wij leveren en installeren uw deuren binnen de afgesproken termijn.

Wij bieden complete deuroplossingen voor uw woning. Elk deurmodel kan worden besteld met meer dan 80 soorten afwerkingen. Onze gekwalificeerde collega's in de showroom in Retie adviseren u met plezier over de voordelen van elk type afwerking, kleur en nog meer.

Naast het volledige assortiment binnendeuren en buitendeuren, kunnen wij u adviseren over de nieuwste innovaties in de deurensector, in de kwaliteitsselectie en combinatie van verschillende componenten en coatings.

Voor een aanvraag voor advies op maat en opmeting
in Antwerpen bel: +32 (0) 468 168 719

Met meer dan 15 jaar ervaring staat Denedis garant voor kwaliteit.
Vertrouw ons en bezoek onze showroom te Geelsebaan 43A, 2470 Retie en kies de deur die past perfect bij de rest van je woning.