denedis

denedis loader
gelakte-landelijke-deur

DENEDIS

Gelakte Binnendeuren

Kwalitatieve lakdeuren op maat :Uw unieke stijl , onze expertise.

Onze maatwerk gelakte binnendeuren kunnen een geweldige toevoeging zijn aan uw droominterieur.
Deze deuren worden vervaardigd met hoogwaardige materialen zoals massief hout, MDF (Medium-Density Fiberboard) of multiplex, en vervolgens afgewerkt met een hoogwaardige UV-laklaag.

design deuren

Modern of Landelijk ?

Of je nu gaat voor een moderne, strakke look of een meer rustieke, landelijke uitstraling, onze gelakte deuren kunnen de perfecte finishing touch zijn die je zoekt.

Vrijblijvende offerte

Moderne Lakdeuren

Een moderne lakdeur kenmerkt zich door verschillende eigenschappen die passen bij een eigentijdse en strakke interieurs.
Strakke lijnen en minimalistisch ontwerp zijn typerend voor moderne lakdeuren.

De kleuren van moderne lakdeuren zijn meestal neutraal en ingetogen. Populaire keuzes zijn helder wit, crèmekleurig, grijs of zwart, hoewel sommige klanten ook kiezen voor gedurfde kleuren zoals rood of blauw voor een modern accent. De gladde afwerking van gelakte deuren geeft een gevoel van luxe en verfijning aan elke ruimte. Het reflecterende oppervlak kan licht weerkaatsen en de ruimte helderder laten lijken, waardoor een gevoel van ruimte en openheid ontstaat.

Onze kwalitatieve maatwerk lakdeuren bovendien zijn gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch in gebruik. Met een eenvoudige afveegbeurt blijven ze er jarenlang als nieuw uitzien, zonder veel moeite te kosten.

Standaard zijn onze gelakte binnendeuren voorzien van onzichtbare scharnieren en magnetische sluiting, wat zorgt voor een naadloze uitstraling. Kies voor tijdloze elegantie en kwaliteit met onze uitgebreide collectie gelakte Deuren.

Mail ons

design deuren
design deuren

Landelijke Lakdeuren

Landelijke lakdeuren hebben een meer traditionele en rustieke uitstraling door infrezen van verticale groeven of panelen en het gebruik van kruisroeden, of decoratieve profilering rondom de panelen.
Terwijl moderne lakdeuren vaak een glanzende afwerking hebben, hebben landelijke lakdeuren meestal een matte of zijdeglanzende afwerking. Dit benadrukt de natuurlijke uitstraling van het hout en voegt een vleugje authenticiteit toe aan de deur. In tegenstelling tot de neutrale kleuren van moderne lakdeuren, hebben landelijke lakdeuren vaak warmere en natuurlijkere kleuren.
Denk hierbij aan crème, beige, lichtgrijs of zelfs zachte pasteltinten. Deze kleuren dragen bij aan de gezelligheid en warmte van een landelijk interieur.

Onze afgewerkte , landelijke deuren zijn steeds maatwerk , de scharnieren zijn standard onzichtbaar en de sluiting is magnetisch. Omwille de authentieke uitstraling , kan u zelf een bijpassend deurklink kiezn. De ideale deur voor wie stijlvol wonen belangrijk vindt.

Contacteer ons

denedis

DEUREN

Ontdek onze modellen gelakte binnendeuren

gelakte-binnendeur-landelijk-3
gelakte-deur-2
gelakte-deur-landelijk-4
gelakte-deur-landelijk
gelakte-landelijke-deur-1
gelakte-landelijke-deur-3
gelakte-binnendeur-modern