denedis

denedis loader

denedis

Stalen binnendeuren met trendy design

Stalen deuren zijn tegenwoordig een bekende trend...

Stalen binnendeuren

Levertijd8 weken

MaatenStandaard en/of op maat

Bel ons voor meer info:
+32 (0) 468 168 719

Vrijblijvende offerte

Naar realisaties

onzichtbare deuren
onzichtbare deuren
onzichtbare deuren

denedis

Stalen deuren

schuifdeur antwerpen

Algemeen

Stalen deuren zijn tegenwoordig een bekende trend, maar eigenlijk zijn ze bij voorkeur eerder tijdloos dan trendy te noemen. Stalen deuren zijn te vinden in allerlei soorten stijlen: van een industriële look tot een minimalistisch gegeven met veel glas en weinig staal. Een stalen deur staat voor nostalgie, maar tegelijk ook voor moderniteit. Een stalen deur verdeelt de ruimte én creëert tegelijk een ruimtelijk gevoel. Deze deuren zijn dus een perfect voorbeeld van een contradictio in terminis. De belangrijkste factor blijft echter: een goed ontwerp is de sleutel tot succes. Bij ons vindt u een uitgebreid gamma aan stalen deuren, zoals steeds naar uw persoonlijke smaak en wensen.

Moderne stalen deuren

Stalen deuren zijn niet meer weg te denken uit hedendaagse interieurconcepten. Ze vormen het bewijs dat deuren niet enkel functionele, maar ook architecturale elementen kunnen zijn. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende ontwerpen. U kan kiezen tussen enkele of dubbele deuren en of de elementen tussen de stalen frames bestaan uit panelen of glas. De stalen frames kunnen ook steeds worden aangepast aan uw voorkeur: gelakt, gegalvaniseerd, gegrond of gepoedercoat. Een combinatie van deze technieken is ook steeds mogelijk.

Retro stalen deuren

Denkt u met nostalgie terug aan de tijd waarin het glas in stalen deuren werd afgewerkt met stopverf? Zoek dan niet verder, want wij bieden deuren met een retro-industriële look waar de deuren worden afgewerkt met een stopverfvervanger. U kan zelf kiezen of u dit laat doen aan een of beide zijden van de deur.

Pivoterende stalen deuren

Sommige aansluitende ruimtes vragen om deuren die naar beide kanten kunnen draaien. Pivotdeuren zijn hier uitermate geschikt voor. Deze deuren werken met een draaimechanisme dat werkt op basis van een centraal punt waar de deur ronddraait. De deur wordt rechtstreeks aan de vloer en het plafond bevestigd en ziet er bovendien impressionant uit, vaak omdat ze groter is dan de meeste andere deuren. Het is een echte blikvanger die past in de meeste moderne interieurs.

Schuifdeuren

Ook bij stalen deuren bestaat er een optie om ruimte te besparen, door deuren langs de muur heen te laten schuiven in plaats van ze te laten openzwaaien. Door een grote stalen deur langs de muur te schuiven, kan u van twee kleinere ruimtes een groot geheel maken. Deze deuren werken met een stalen frame dat boven de deur aan de muur wordt bevestigd. Door het ingenieuze systeem is de deur zeer wendbaar en is het een echte blikvanger, perfect voor moderne industriële interieurs.

Bezoek zeker onze toonzaal te Retie om ons gamma stalen deuren te ontdekken. Wij geven u met plezier professioneel advies en bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat. Contacteer ons nu voor meer informatie.