denedis

denedis loader

denedis

Onzichtbare deuren

Een onzichtbare oplossing als een opvallende blikvanger voor uw interieur, zonder risico op scheuren en barsten die vaak te zien is bij standaard houten blokdeuren.

ModelPorta HIDE

Levertijd6 weken

MaatenStandaard en/of op maat

ActieVanaf 5st. gratis klinken

* vermelde prijzen zijn excl.BTW
en de levertermijn geldt alleen voor
standaard maten

Vrijblijvende offerte

Naar realisaties

Naar promo's

Brochure Denedis

onzichtbare deuren
onzichtbare deuren
onzichtbare deuren
onzichtbare deuren

denedis

Onzichtbare Deuren

onzichtbare deuren

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar een onzichtbare oplossing kan een opvallende blikvanger zijn voor uw interieur.

Dankzij een compact aluminium blokkader dat onzichtbaar in de muur wordt ingewerkt, garanderen wij een stevige en moderne binnendeur, zonder het risico op scheuren en barsten. Deze unieke binnendeur is standaard uitgerust met een magneetslot en een akoestische rubberen afdichting, waardoor deze moderne en strakke deur zowel isolerend als stil is.

Deze deuren zijn te verkrijgen met een afwerking in grondlak, zodat u deze kan schilderen samen met uw muren om een strak en egaal eindresultaat te bekomen. Indien u dit wenst, lakken wij deze deur in iedere gewenste RAL-kleur.

Onze frameloze binnendeuren zorgen voor een perfecte integratie in de muur en de omgeving. Iedereen die houdt van veel licht, een minimalistisch design en stilistische zuiverheid, kiest best voor deze deuren.

Onze frameloze deuren kunnen worden geïnstalleerd op metselwerk, gipsplaatwanden of mobiele wanden voor volledige maatwerk. Ze zijn beschikbaar als schuifdeuren of scharnierende deuren, perfect vlak geplaatst tegen de muur. Vergeet de stijlen, kozijnen en architraven en kies voor een feilloos geïntegreerde frameloze deur.

Bezoek zeker onze toonzaal te Retie voor professioneel advies, een vrijblijvende offerte op maat en om ons gamma onzichtbare deuren te ontdekken, of surf naar de inspiraties pagina om onzichtbare deuren te ontedekken. Contacteer ons nu voor meer informatie.