denedis

denedis loader
Onzichtbare Blokdeur wit zwart

DENEDIS DEUREN

Onzichtbare deuren zonder omlijsting

een minimalistische eyecatcher

De meest opvallende blikvanger in je woning kan onzichtbaar zijn, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt. Onzichtbare deuren zijn de perfecte toevoeging aan uw modern en strak interieur. Deze onopvallende oplossing heeft heel wat voordelen die we graag voor u op een lijstje zetten.

Kiezen voor een deur die helemaal in harmonie is met uw interieur, is kiezen voor eenvoud. En laat dat nu net het kernwoord zijn dat je moet onthouden. Deurkozijnen vallen vaak nog steeds op aan de muur, zelfs als u ze schildert. Ze springen nog steeds uit de muur, ook al hebben ze dezelfde kleur. De keuze voor een onzichtbare deur is de perfecte oplossing hiervoor. Deze deuren zonder omlijsting worden helemaal ingewerkt in de voorziene opening. Zo wordt de deuromlijsting haast onzichtbaar en kan de deur perfect geïntegreerd worden in de wand. Vooral in strakke en moderne interieurs komen deze deuren zeer goed tot hun recht.

Strak en geruisloos

Onze onzichtbare deuren hebben enkel een zeer compact aluminium blokkader, waardoor we de onzichtbaarheid kunnen garanderen. Bovendien voorkomt dit blokkader scheuren en barsten, zoals u vaak ziet bij standaard houten blokdeuren. Na enkele jaren kan u dus niet klagen dat er een barst in het kader zit, omdat het kader simpelweg ontbreekt. Bovendien heeft de deur ook een akoestische rubberen afdichting. Deze zorgt ervoor dat de deuren zowel goed isoleren als amper geluid produceren bij het openen en sluiten. Een stille oplossing die bovendien de warmte in de ruimte houdt. Deze deuren zijn eveneens standaard voorzien van een magneetslot.

Helemaal in lijn met de wand

Om de onopvallendheid van de deuren te garanderen, voorzien wij ook steeds een afwerking in grondlak, zodat u deze deuren samen met uw muren kan schilderen voor een gegarandeerd onzichtbaar effect. En als u het wenst, lakken wij zelf de deur in elke gewenste RAL-kleur! Het resultaat hiervan is een strak, minimalistisch deurconcept dat helemaal in lijn ligt met uw wanden.

Bel ons voor meer info:
+32 (0) 468 168 719

Onzichtbare deuren