denedis

denedis loader
Onzichtbare Blokdeur wit zwart

DENEDIS DEUREN

Gelakte deuren

De praktische keuze

Gelakte deuren zijn een praktische keuze voor klanten die op zoek zijn naar kwaliteitsvolle en mooie deuren. Ze worden zowel in huizen als in openbare gebouwen en instellingen gebruikt.

Ze zijn gemaakt van MDF en hun oppervlak is bedekt met watergedragen ecologische verf. De verf wordt aangebracht nadat het oppervlak is voorbehandeld. De glans- of matverhouding en de kleur kunnen worden gekozen uit de RAL-catalogus. De keuze van de lak kan variëren van volledig mat tot semi-glanzend, waardoor het oppervlak een satijnen uitstraling krijgt.

Gelakte deuren kunnen worden geïnstalleerd in ruimtes zoals eetkamers, woonkamers, keukens en slaapkamers, maar ook in badkamers en andere vochtige ruimtes.

Voor meer variatie en een betere afwerking van gelakte deuren kunnen de vleugels in verschillende looks worden ontworpen. Ze kunnen worden gefreesd en verrijkt met details of glad gemaakt in een eenvoudig en strak interieur. Bovendien creëren witte deuren van dit type een gevoel van ruimte en nodigen ze uit tot experimenten in het ontwerp.

Door de ruime keuze aan kleuren kunnen deze deuren met elk interieur worden gecombineerd. Afhankelijk van de kleurkeuze kunnen deze deuren in harmonie zijn met de rest van het interieur of een uniek accent aan de ruimte geven.

De kleuren en het type lak worden door u gekozen, zodat ze volledig voldoen aan uw vereisten. Het kleurenschema van deze deuren is bijna eindeloos, gaande van lichtste kleuren tot de donkerste.

Het gelakte oppervlak reflecteert licht en creëert op deze manier een spectaculaire en aangename blikvanger. Dergelijke deuren kunnen worden gebruikt voor bijna elk type kamer - van kantoren en ruimtes in openbare gebouwen tot kamers in privéwoningen.

Bekijk onze aanbod gelakte deuren hier