denedis

denedis loader
Onzichtbare Blokdeur wit zwart

DENEDIS DEUREN

Binnendeuren

Goed om te weten

Binnendeuren zorgen voor comfort en esthetiek in het hele huis. Hun primaire functie is om de ruimtes van elkaar te scheiden.
De juiste deur kiezen is niet altijd een gemakkelijke opdracht. Bij Deuren Denedis bent u aan het juiste adres voor enkele tips om deze keuze te vergemakkelijken. Ons vrijblijvend, deskundig advies zorgt ervoor dat u de juiste keuze kan maken. Eens u uw keuze gemaakt heeft, zorgen wij voor een piekfijne levering en plaatsing.

Om u te helpen bij het kiezen van deuren, is het aangeraden om enkele karakteristieken te overlopen.

Deze karakteristieken zijn gerelateerd aan design, praktische bruikbaarheid en speciale functies zoals:

Kleur
Model
Afwerking
Functionaliteit
Prijs
Leveringstermijn


De binnendeuren dienen steeds aan de volgende eisen te voldoen:

Deurstijfheid - Dit betekent een stabiele deurconstructie en deurframe. Het betreft het materiaal waarvan de deur is gemaakt. De scharnieren moeten sterk en verstelbaar zijn en het slot moet goed functioneren.

Geluidsisolatie Deuren hebben een bepaalde mate van geluidsisolatie, de zogeheten ‘geluidsisolatieklasse’. Hoe hoger de score, hoe groter de geluidsdemping. Deze score hangt vooral af van de gebruikte vulling van de deur (volspaan, tubespaan of celrooster) en hoe goed de vleugel in het frame past. Voor een betere geluidsisolatie, wordt er een akoestisch dichtingsrubber geïnstalleerd.
Afhankelijk van de mate van geluidsisolatie zijn de deuren onderverdeeld in de volgende klassen: 27dB, 32dB, 37dB en 43dB.

Afhankelijk van de manier waarop de deuren worden geopend, zijn er verschillende soorten deuren: standaard (scharnierdeuren), schuifdeuren en vouwdeuren. Schuif- en vouwdeuren besparen ruimte in het pand waarin ze zich bevinden.

Bel ons voor meer info:
+32 (0) 468 168 719