denedis

denedis loader

denedis

Op zoek naar deuren in Antwerpen?

U bent op zoek naar deuren in Antwerpen. Dit is de juiste plaats. Wij bieden kwaliteits klassieke deuren, vouwdeuren, schuifdeuren, glazendeuren, design deuren, onzichtbare deuren, moderne deuren, metalen deuren, stalen deuren, brandwerende deuren en technische deuren. In onze showroom vindt u onze nieuwste modellen.

Het voordeel van Deuren Denedis Antwerpen is dat u een enorme hoeveelheid afwerkingen, modellen, kleuren, beglazing en zelfs deuren met plafondhoogte kunt combineren. De enorme variatie en opties maken ons aanbod uniek met meer dan 200 modellen.

We willen onze klanten voorzien van enkele van de hoogste kwaliteit deuren in Europa, tegen zeer goede prijzen. Wij denken dat het ontwerp en de uniekheid die u kunt bereiken, de 8 weken geduld waard zijn, aangezien u nog vele jaren naar deze deuren zult kijken.

Bestelproces

1. Keuze van model, afwerking, kleur en deurbeslag.
2. We komen zelf tot bij u om elke deuropening nauwkeurig op te meten.
3. We doen een definitief bod met de installatieprijzen inbegrepen.
4. Na goedkeuring van de offerte, wij sturen de bestelling naar de productie.
5. Wij leveren en installeren uw deuren binnen de afgesproken termijn.

Wij bieden complete deuroplossingen voor uw woning. Elk deurmodel kan worden besteld met meer dan 80 soorten afwerkingen. Onze kwalificeerde collega's in de showroom in Dessel zullen u adviseren over de voordelen van elk type afwerking, kleur en nog meer.

Naast het volledige assortiment binnendeuren en buitendeuren, wij kunnen u adviseren over de nieuwste innovaties in de deuren sector, in de kwaliteitsselectie en combinatie van verschillende componenten en coatings.
Na het gedetailleerde opmetingen van de deur openingen in uw appartement of huis, wordt elke deur geproduceerd zodat ze perfect passen in de voorziene deuropeningen.

Voor een aanvraag voor advies op maat en opmeting
in Antwerpen bel: +32 (0) 468 168 719

Met meer dan 15 jaar ervaring staat Denedis garant voor kwaliteit.
Vertrouw ons en bezoek onze showroom te Turnhoutsebaan 44, 2480 Dessel en kies de deur die past perfect bij de rest van je woning.